Το απαράμιλλο ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο μας, έδωσε το έναυσμα της δημιουργίας αυτής της μικρής σελίδας στο διαδίκτυο. Σκοπός της προσπάθειάς μας αυτής είναι:
· Να καλύψουμε την ανάγκη ενημέρωσης των απανταχού Πολυρραχιωτών
· Να παροτρύνουμε τις νεότερες γενιές να γνωρίσουν τις ρίζες τους και να αγαπήσουν τη γενέτειρα των προγόνων τους.
· Να προβάλουμε και να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας.
Καλή ξενάγηση!

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι εκδηλώσεις του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «Τα Κάστρα»

Συνεχίζουν οι πολιτιστικές- εορταστικές Εκδηλώσεις του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «Τα Κάστρα» που διοργανώθηκαν στη μνήμη της Αγίας Κυριακής. Αύριο, Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011, στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων και από ώρα 9 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η Πανσερβιώτικη συνάντηση.
Στόχος να βρεθούν οι Σερβιώτες όλοι μαζί και να «κοινωνήσουν» στη ζωή της πόλης και στα προβλήματά της. Στην εκδήλωση συμμετέχουν χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Βαθυλάκκου, Αιανής και του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «Τα Κάστρα». Θα ακολουθήσει διασκέδαση με επιλεγμένη ορχήστρα.
Την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011, ανήμερα της Αγίας Κυριακής, στο Υπαίθριο θέατρο των Βυζαντινών Μνημείων των Σερβίων και ώρα 9:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί Μουσική βραδιά με Συνάντηση Χορωδιών: του Μ.Ο. Βελβεντού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλιάς-Πιερίας και του Μ. Ο. Σερβίων « Τα Κάστρα».

Το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011, στο Υπαίθριο θέατρο Βυζαντινών Μνημείων Σερβίων και ώρα 9.30΄ μ.μ. το τρίο «Άποψις» με τους: Λάκη Τζήμκα, Γιώργο Τζούκα, Μανώλη Κουτσονάνο, θα παρουσιάσει Μουσική Τζαζ.
Και οι εκδηλώσεις θα κλείσουν την Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011 στη Βασιλική της Καστροπολιτείας και ώρα 9.00 μ.μ. με Βυζαντινή Μουσική με το Σύλλογο Ιεροψαλτών Ν. Κοζάνης «Οι Τρεις Ιεράρχαι» και Χοράρχη τον Τάσο Καγκαρά.
Εάν παρ’ ελπίδα ο καιρός δεν το επιτρέπει, οι εκδηλώσεις της 7ης, 9ης και 10ης Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Δήμου.
Από το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου