Το απαράμιλλο ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο μας, έδωσε το έναυσμα της δημιουργίας αυτής της μικρής σελίδας στο διαδίκτυο. Σκοπός της προσπάθειάς μας αυτής είναι:
· Να καλύψουμε την ανάγκη ενημέρωσης των απανταχού Πολυρραχιωτών
· Να παροτρύνουμε τις νεότερες γενιές να γνωρίσουν τις ρίζες τους και να αγαπήσουν τη γενέτειρα των προγόνων τους.
· Να προβάλουμε και να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας.
Καλή ξενάγηση!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση των κατοίκων Πολυρράχου

Tην Κυριακή 3-4-2011 πραγματοποιήθηκε η  1η ετήσια συνέλευση των κατοίκων Πολυρράχου , ύστερα από πρόσκληση του  Ιωάννη Καραγιάννη Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου.  Στη συνέλευση συμμετείχε μεγάλος αριθμός κατοίκων καθώς επίσης  ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού  Βασίλειος Κωνσταντόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος  Κωνσταντίνα Μητροπούλου, Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευθερίου Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι Λαζαριώτης Νικόλαος,  Μπάκανος  Γεώργιος, Παναγιωτούλας Γεώργιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζιούζιος Δημήτριος.  


Το θέμα που κυριάρχησε στη συνέλευση και συζητήθηκε διεξοδικά ήταν το πρόβλημα υδροδότησης  του οικισμού Πολυρράχου με κατάλληλο νερό.


2 σχόλια:

  1. Τι αποφασίστηκε τελικά στη συνέλευση, δεν το αναφέρει η ανάρτηση.
    Από ότι έμαθα αποφασίστηκε να γίνει νέα γεώτρηση.
    Έτσι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση στο 1ο σχόλειο (12:35 π.μ.)
    Η συνέλευση αποφάσισε ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού να δρομολογήσει με κατεπείγουσες διαδικασίες την υδροδότηση του οικισμού Πολυρράχου με πόσιμο νερό και με οποιονδήποτε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή