Το απαράμιλλο ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο μας, έδωσε το έναυσμα της δημιουργίας αυτής της μικρής σελίδας στο διαδίκτυο. Σκοπός της προσπάθειάς μας αυτής είναι:
· Να καλύψουμε την ανάγκη ενημέρωσης των απανταχού Πολυρραχιωτών
· Να παροτρύνουμε τις νεότερες γενιές να γνωρίσουν τις ρίζες τους και να αγαπήσουν τη γενέτειρα των προγόνων τους.
· Να προβάλουμε και να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας.
Καλή ξενάγηση!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πως να κόψετε το κάπνισμα

Ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες κόσμο που θέλει να ελαττώσει τη συγκεκριμένη συνήθεια, ψάχνει τρόπο και δεν ξέρει πως…να πούμε ότι το μεγαλύτερο ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα τον έχει η θέληση του καθένα, κατά πόσο είναι αποφασισμένος/η να το κάνει και να το τηρήσει. Εδώ είναι μερικά βήματα που θα σας δώσουν μια επιπλέον βοήθεια σε αυτό το θέμα:



  1. Πίνετε όσo περισσότερο νερό μπορείτε, επειδή από μόνο του διώχνει την επιθυμία για τσιγάρο είναι ένα επιπλέον κίνητρο στο να σας βοηθήσει να καπνίσετε όσο το δυνατόν λιγότερο.
  2. Βουρτσίζετε συχνά τα δόντια σας, ένα καθαρό στόμα θα σας μειώσει την επιθυμία για τσιγάρο.
  3. Εάν σας έρθει επιθυμία για τσιγάρο να προσπαθήσετε να κάνετε αμέσως κάτι που θα σας κρατήσει την προσοχή και σίγουρα θα διώξει τη σκέψη του τσιγάρου.
  4. Να έχετε πάντα στο σπίτι ή στη δουλειά σας φρούτα και λαχανικά, αυτό πρέπει να γίνει για την περίπτωση που θα σας έρθει πάλι επιθυμία να καπνίσετε, να φάτε κάτι υγιεινό.
  5. Βάλτε τη γυμναστική στο πρόγραμμά σας και προσπαθήστε να αλλάξετε την ποιότητα της διατροφής σας, αυτό θα σας κάνει να πάρετε περισσότερο στα σοβαρά το στόχο που έχετε βάλει για να κόψετε το τσιγάρο.
Pesmoupws.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου