Το απαράμιλλο ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο μας, έδωσε το έναυσμα της δημιουργίας αυτής της μικρής σελίδας στο διαδίκτυο. Σκοπός της προσπάθειάς μας αυτής είναι:
· Να καλύψουμε την ανάγκη ενημέρωσης των απανταχού Πολυρραχιωτών
· Να παροτρύνουμε τις νεότερες γενιές να γνωρίσουν τις ρίζες τους και να αγαπήσουν τη γενέτειρα των προγόνων τους.
· Να προβάλουμε και να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας.
Καλή ξενάγηση!

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Φωτογραφίες από το 8ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΥΡΡΑΧΙΩΤΩΝ 29-7-2023

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυρράχου διοργάνωσε με επιτυχία το Σάββατο 29-7-2023 & ώρα 21.00 στην Πλατεία του Χωριού το 8ο Αντάμωμα Πολυρραχιωτών-Ραχωβιτών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, η αντιδήμαρχος 'Εφη Παπαδοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μπάκανος Γεώργιος, Ρίτσα Σπυρίδου, Γεωργακόπουλος Νικόλαος, Ποντίκης Χρήστος, εκπρόσωπος της Μ.Ε.Τ.Α. Α.Ε., το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων "ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ" και πάρα πολλοί φίλοι.

Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου που με εθελοντική προσπάθεια συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η εκδήλωση αυτή να στεφθεί με επιτυχία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Ν. Μουσαφειρόπουλος επισήμανε στην ομιλία του , "πως η παρουσία του κόσμου είναι εκείνη που δίνει τη δύναμη να  συνεχίσουμε …… να προβάλουμε και να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας, να κρατήσουμε ψηλά τα ήθη και τα έθιμα του χωριού μας, κληροδοτώντας τα στις νεότερες γενιές για να γνωρίσουν τις ρίζες τους και να αγαπήσουν τη γενέτειρα των προγόνων τους".
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ευχήθηκε "στους επιτυχόντες  στα ΑΕΙ και ΤΕΙ μαθητές του χωριού , καλή διαδρομή στην φοιτητική τους ζωή. Να μεταφέρουν μαζί τους τον τόπο τους, και θα περιμένουμε με αγωνία και ελπίδα την επιστροφή τους".

Επίσης ευχαρίστησε τους Πυροσβέστες του κλιμακίου Σερβίων και του σώματος Κοζάνης, το Δήμαρχο Σερβίων, το Δήμαρχο Κοζάνης τους αντιδημάρχους Σερβίων, τον Πρόεδρο της Κοινότητας, το προσωπικό του Δήμου Σερβίων και Κοζάνης, την Ελληνική Αστυνομία, την ΜΕΤΕ ΑΕ και τους χωριανούς, που με την αμεσότητα των ενεργειών τους  έσβησαν την πυρκαγιά στο Πολύρραχο στις 25 του μηνός και αποφευχθήκαν τα χειρότερα.  
(Ακολουθούν Φωτογραφίες) 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου